Aanrader: kamperen in Limburg

Heb je al vakantieplannen? Nee? Dan helpen we je graag een handje. Wij raden je aan om te kamperen in Limburg. Beleef het ultieme vakantiegevoel, terwijl je niet zover hoeft te reizen. De camping die wij aanbevelen is camping de Leistert. Het park bevindt zich in het midden van Limburg en het ligt gelegen nabij Venlo, Roermond en Weert. Daarnaast ligt het dichtbij diverse natuurparken. Maar ook op het park zelf valt er genoeg te beleven.

Wat je kunt doen
De Leistert bevindt zich op een toplocatie in het midden van de provincie Limburg. Er is hier erg veel te beleven. Zo kun je er op uitgaan naar diverse grote steden zoals Roermond, Venlo en Weert. Maar ook kun je heerlijk wandelen of fietsen in nabij gelegen natuurparken. Maar ook op de camping zelf kun je genoeg beleven. Ga lekker zwemmen in het subtropisch zwembad of ga een potje bowlen, tafeltennissen of midgetgolfen. Het kan hier allemaal. Je hoeft je hier nooit te vervelen.

Meer weten over kamperen in Limburg?
Wil je graag meer weten over kamperen in Limburg bij camping de Leistert? Neem dan eens een kijkje op de website en krijg een impressie van de camping. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op en  je wordt verder geholpen zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.