Helpen aan een baan

Ben jij een ondernemer en ben jij niet echt op zoek naar werving en selectie finance, maar juist op zoek naar jong talent als werknemer voor jouw onderneming? Dan zit je bij Brooklyn Finance aan het jkuiste adres! Brooklyn Finance streeft erna dat jonge talenten naar hun afstuderen direct een kans krijgen op een baan, zodat zij niet opeens zonder werk komen te zitten. Te vaak komt het voor dat jonge talenten na hun studie geen baan kunnen vinden, waardoor zij de doorontwikkeling van hun talenten mislopen.

Aan het werk

Net afgestudeerde studenten moeten de kans kunnen krijgen om direct door te ontwikkelen. Vaak zijn deze mensen in de ontwikkeling van hun leven, en kunnen zij enorm snel dingen leren op de werkvloer. Echter kiest de ondernemer er vaak voor om juist mensen met ervaring in te huren, omdat deze vaak minder begeleiding nodig hebben dan een jong talent. Echter is het wel zo, dat jonge professionals juist snel dingen zullen oppakken, en uiteindelijk veel meer mogelijkheden hebben als de werknemer die juist enorm veel ervaring heeft.

Dus wil ook jij de kans geven aan een jonge professional, en streef jij als ondernemer net als Brooklyn Finance naar dezelfde doelen door jonge professionals een kans te geven? Neem dan direct contact op met Brooklyn Finance!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.