Alles over het dierenasiel

Als u een huisdier neemt, neemt u dit dier voor de rest van zijn of haar leven. Het wordt een onderdeel van uw familie en een echte vriend. U draagt de verantwoordelijkheid om het dier gelukkig, gezond en veilig te houden. Helaas komt het wel eens voor dat mensen toch de verantwoordelijkheid niet kunnen dragen, om welke reden dan ook. Dan moet er een nieuw baasje gezocht worden of het dieren komt in het dierenasiel.

Dierenasiels

Dierenasiels zijn plekken waar dieren zonder thuis worden opgevangen. Vrijwilligers zorgen zo goed mogelijk voor de dieren en hopen zo snel mogelijk een nieuw baasje voor het dier te vinden. Hoewel de vrijwilligers er alles aan doen om de dieren zo goed mogelijk te verzorgen en het asiel een veilige en schone plek is, is een eigen thuis veel beter voor een dier. Het is daarom erg vervelend dat er duizenden dieren in het asiel zitten in Nederland. We mogen erg blij zijn dat asiels zo goed voor onze dieren zorgen en we hopen dat de dieren zo snel mogelijk weer een liefhebbend baasje vinden.

Meer weten?

Alle informatie over dierenasiels en alle andere belangrijke informatie over alles wat met huisdieren te maken heeft vindt u op deze website. Hier vindt u ook een asiel of dierenarts bij u in de buurt als u vragen heeft.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.