Buizen laten coaten

Bent u op zoek naar een goede verf of coating voor het onderhouden van de verwarmingselementen? Bezoek dan eens de site van buizenspuiterij.nl. Dit is de website van Spuiterij Geraerts en Canon. Op deze site vind je verschillende soorten verf en/of coating. Zij verkopen o.a. buizen coating, tex protector, dakcoating, vloerencoating en carboleum/ecoleum. Ook kunt u er terecht voor het spuiten van kozijnen en deuren.

Coating 51

De speciale verf voor verwarmingselementen en verwarmingsbuizen heet coating 51. Deze coating is van hoge kwaliteit en heeft een roestwerende werking. Het product is zeer gebruiksvriendelijk, u kunt het handmatig aanbrengen. Deze coating is speciaal door Geraerts in samenwerking met een gespecialiseerde fabrikant ontwikkeld. De coating biedt jarenlange bescherming voor de verwarmingselementen en verwarmingsbuizen. Het product is verkrijgbaar in 20 liter verpakking.

Meer informatie over de spuiterij

Is uw nieuwsgierigheid gewekt en bent u benieuwd of de buizen spuiterij ook iets voor u kan betekenen? Bezoek dan de site van Spuiterij Geraerts. Op deze site vindt u veel informatie en u kunt de producten gelijk online bestellen bij de verf webshop. Als u meer informatie wenst dan heeft u de mogelijkheid het contactformulier in te vullen, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.