Camper gekocht? Vergeet de verzekering niet!

Heeft u zojuist een mooie camper gekocht? Dan staat u vast te springen om er een mooie toch mee te gaan maken en de omgeving te gaan verkennen. Vergeet echter niet een van de meest belangrijke zaken van de aankoop van zoiets als een camper. Namelijk de verzekering! Deze kan u gelukkig eenvoudig afsluiten bij bijvoorbeeld Camperverzekering!

Een camperverzekering afsluiten doe je  eenvoudig!

Op de website van Camperverzekering staat een metertje waarmee je eenvoudig kan berekenen wat het u ongeveer gaat kosten om bij hen verzekering af te sluiten. Hiervoor dient u 3 aspecten in te vullen namelijk het bouwjaar, uw aantal schadevrije jaren en de dagwaarde van de camper. Aan de hand van deze berekening wordt gekeken wat het u kost om de camper WA te verzekeren en wat een All Risk verzekering u gaat kosten. Welke u uiteindelijk kiest is afhankelijk van  uw eigen voorkeur!

Veilig op pad met uw camper!

Het is prettig om te kiezen voor een goede camperverzekering. Stelt u toch eens voor dat u met het hele gezin onderweg bent naar een lekkere vakantie en dat u onderweg komt vast te zitten vanwege een kapotte camper. Een goede verzekering zoals Camperverzekering regelt op zo’n moment een vervangende camper! Ga dus aan het slag met het vergelijken van de camperverzekering!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.