Camping boeken?

Wil je deze zomer doorbrengen op een camping in Nederland? Dan is het een goed idee om te kiezen voor camping de Leistert. Deze camping is een echte aanrader, want de camping is bekroond met maar liefst 5 sterren. Daarnaast is het door de ANWB uitgeroepen tot topcamping. Hierdoor weet  je zeker dat je een camping bezoekt wat in orde is.

Faciliteiten
Camping de Leistert is gelegen in Limburg en zowel op als nabij de camping valt genoeg te beleven, dus je hoeft je hier nooit te vervelen. Neem een frisse duik in het subtropische zwembad. Sla hierna een balletje op de golfbaan en gooi ’s avonds kegels om op de bowlingbaan. Bij camping de Leistert hoe jij je nooit te vervelen. Heb je kinderen? Dan kunnen zij zich hier ook prima vermaken. Zo is er een groot indoor speeltoestel en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Wil je eropuit? Dan is dit ook mogelijk. Zo kun je lekker wandelen of fietsen in een van de nabijgelegen natuurparken en kun je dagjes shoppen in leuke steden.

Meer informatie over deze camping?
Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over deze camping? Bezoek dan de website en neem contact op. Wees er wel snel bij, want de camping is erg populair. Het zou toch zonde zijn als je te laat bent met boeken.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.