Een camping in Limburg wat kindvriendelijk is?

Bent u op zoek naar een camping in Limburg wat kindvriendelijk is? Dan hebben wij een tip voor u, namelijk camping de Leistert. Deze camping heeft maar liefst 5 sterren en is door de ANWB uitgeroepen tot topcamping. Daarnaast zijn er genoeg dingen te doen voor de kinderen. Benieuwd wat precies? We leggen het u graag uit.

Animatieteam
Er zijn een hoop dingen te beleven voor de kinderen. Zo is er een subtropisch zwembad, bowlingbaan, midgetgolfbaan en ga zo maar verder. Daarnaast is er een animatieteam wat regelmatig nieuwe activiteiten organiseert voor de kinderen. Kortom: uw kinderen hoeven zich nooit te vervelen op deze camping. Ze kunnen gerust hun gang gaan, terwijl u heerlijk kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Reserveren
Denkt u dat camping de Leistert de ideale camping is om uw vakantie door te brengen? En denkt u ook dat deze camping in Limburg erg kindvriendelijk is voor uw kinderen? Dan raden we u aan om te reserveren. Dit kan via de website van de camping. Wees er snel bij, voordat de mooiste plekken bezet zijn.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.