Een camping met privé sanitair: hier vindt u het!

Wilt u het gemak ervaren van een camping, maar wilt u wel genieten van privé sanitair? Dan weten wij een geschikte in eigen land. Camping de Leistert is dé camping met privé sanitair waar u zich zeker weten zult vermaken. Deze camping bevindt zich in het midden van Limburg en is bekroond met 5 sterren. Daarnaast behoort het tot één van de topcampings van ANWB.

Privé faciliteiten
Iedere unit van het privé sanitair op de camping is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel en vaatwasser. Daarnaast zijn alle campingplaatsen voorzien van een CAI-aansluiting en water en afvoer en 16 Ampère electra. Dit is ideaal, want zo kunt u wel heel luxe kamperen en hoeft u geen douches of dergelijke te delen met andere mensen. Wilt u dit ook? Neem dan vandaag nog contact op met camping de Leistert en plaats een boeking.

Ook overnachten op deze camping met privé sanitair?
Wilt u ook graag overnachten op deze camping met privé sanitair? Neem dan eens een kijkje op de website van de camping en ontdek zelf wat u allemaal hier kunt beleven en wat de voordelen zijn. Daarnaast ziet u hier diverse foto’s, zodat u een kleine impressie krijgt wat u kunt verwachten. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan raden we u aan om contact op te nemen met camping de Leistert.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.