Deze camping met privé sanitair is een echte aanrader

Wil je genieten van de sfeer van een kampeervakantie, maar wil je ondertussen wel profiteren van het gemak van privé sanitair? Dan kan het een idee zijn om vakantie te vieren op een camping met privé sanitair. Als je dit wilt doen dan hoef je helemaal niet ver te reizen, want wij kennen een geschikte camping in Nederland waar je een heerlijke vakantie kunt beleven. De camping die wij aanbevelen is camping de Leistert. Deze camping bevindt zich in Limburg, is bekroond met 5 sterren en behoort tot één van de topcampings van ANWB. Kortom: hier kun je lekker uitrusten en genieten van het ultieme vakantiegevoel.

CAI-aansluiting
De campingplaatsen zijn bij camping de Leistert voorzien van een CAI-aansluiting, water- aan en afvoer en 16 Ampère elektra. Daarnaast is iedere unit van het privé sanitair op de camping voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel en vaatwasser. Kortom: genoeg faciliteiten dus waar jij van kunt profiteren.

Meer weten over deze camping met privé sanitair?
Heb je ook interesse om je vakantie door te brengen op deze camping met privé sanitair? Neem dan eens een kijkje op de website van het park en krijg een impressie van de camping. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan raden we je aan om contact op te nemen met camping de Leistert.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.