Champagne bezorgen als er iets te vieren valt

Champagne is een hele populaire drank. Dit is al eeuwen lang zo. Als we terug kijken in de tijd zien we dat zelfs in de 15e eeuw al champagne geschonken werd in het Franse hof. Dit zag er echter erg troebel en daarom onaantrekkelijk uit. Rond 1886 brachten de Benedictijner monniken daar verandering is. De keldermeester Dom PĆ©rignon zorgde voor een goede methode zodat de drank mousserend en helder werd. Vanaf toen is de champagne alleen nog maar meer verbeterd en geworden zoals de champagne die we nu kennen. Die champagne bezorgen we nu via Boeketcadeau naar onze vrienden en familie.

Champagne bezorgen

Champagne drinken we tegenwoordig bij bijzondere gebeurtenissen. Meestal als er iets te vieren is. Het is daarom een ontzettend leuk en feestelijk gebaar om iemand een fles champagne cadeau te doen bij een verjaardag, de geboorte van een kind of bij een slaging of promotie. Als je geen tijd hebt om zelf langs te gaan, kun je deze laten bezorgen door Boeketcadeau. Het is dan zelfs mogelijk om er een mooi boeket bij te doen. Voor 12 uur ’s middags besteld is dezelfde dag nog bezorgd voor slechts 7,95 euro verzendkosten.

Interesse

Wil jij graag champagne bestellen bij boeketcadeau.nl? Ga dan snel naar de website voor alle informatie en het assortiment.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.