De sociale werkplaats in Ede

Zit u met uw bedrijf in een drukke periode en kunt u daarom wel wat hulp gebruiken bij het logistieke proces? Bij Packstore kunnen ze u helpen. Packstore levert onder andere e-fulfilment, co-packing en logistieke diensten.

De diensten van Packstore

Packstore houdt de complete regie in handen over al uw inpak, ompak en verpakwerkzaamheden. Daarnaast kunt u goederen opslaan in het magazijn van Packstore. Kunt u hulp gebruiken bij de order picking? Ook daar kan Packstore u bij helpen. Bij Packstore doen ze aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zij hebben  namelijk mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. Aan deze mensen wordt de kans geboden zich te ontwikkelen in de maatschappij. Om deze reden wordt Packstore ook wel de sociale werkplaats in Ede genoemd. In Ede bevindt zich het centrale magazijn van Packstore.

De voordelen van Packstore

Wanneer u kiest voor Packstore, profiteert u van een aantal voordelen. Zo hanteren zij scherpe tarieven, hebben ze een unieke last-minute service en is het een maatschappelijk betrokken ondernemer. Wilt u hiervan profiteren? Vraag dan direct een offerte aan bij Packstore, de sociale werkplaats in Ede. Op de site vindt u meer informatie en ook  kunt u gerust contact opnemen met Packstore.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.