Een B en B in de buurt van Maastricht

Bent u op zoek naar een B en B in de buurt van Maastricht? Kom dan logeren bij Bed & Breakfast Pincky. Zij ontvangen u graag in hun sfeervolle B en B in Brunssum. Zij voorzien u van de beste service tijdens uw verblijf.

Zuid Limburg

Bed & Breakfast Pincky vindt u in Brunssum in Zuid Limburg. Vanuit Brunssum bent u snel in bekende steden zoals Maastricht, Valkenburg, Aken, Heerlen, Landgraaf en Kerkrade. Bij Pincky hebben ze al jarenlang ervaring in het houden van pensions en is de liefde voor hun B en B gegroeid. Bij Pincky ontvangen ze gasten uit het hele land. Bij Pinkcy vindt u de gezellige en sfeervolle hoofdstad van Limburg, maar ook de rust in de uitgetrekte natuurgebieden van de Euregio.

De voordelen

De voordelen waarvan u profiteert wanneer u logeert bij B en B Pincky zijn er een heel aantal. Zo kunt u onder andere direct online reserveren, heeft u gratis wifi, is Maastricht op 30 minuten afstand en bevindt u zich in de parel van Parkstad Limburg. Wilt u logeren bij Bed & Breakfast Pincky? U kunt direct online reserveren op de site. Heeft u nog vragen? U kunt gerust contact opnemen, Pincky helpt u graag verder.

Dit bericht is geplaatst in Overig, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.