Een Christelijk gedicht voor de doop van uw kind

Als u uw kind laat dopen is het gebruikelijk dat er een aantal gedichten worden voorgelezen. Als u de ouders, of peetouders van het kindje bent, is het vaak aan u om een mooi gedicht uit te zoeken en voor te lezen. Maar waar vindt u nou een gedicht dat voor u een belangrijke betekenis heeft? Op de website van Gedichten.net vindt u veel verschillende soorten gedichten. Voor de doop van uw (pete)kind kunt u bijvoorbeeld een Christelijk gedicht uitkiezen, die perfect aansluit bij de ceremonie.

Ook voor andere gedichten kunt u terecht bij Gedichten.net

Ook als u op zoek bent naar een ander soort gedicht, bijvoorbeeld een familie gedicht, Moederdag gedicht, rouw gedicht of vriendshaps gedicht, kunt u terecht op de website van Gedichten.net. Ze zijn de grootste gedichtensite van de Benelux, waardoor u altijd wel een gedicht vindt dat bij u past. Op de website kunt u de gedichten ook beoordelen of er op reageren.

Bent u zelf een dichter?

Houdt u zelf enorm van dichten en zou u dit graag met anderen delen? Voeg uw gedichten dan toe op de website van Gedichten.net. Hier kunt u ook meedoen aan dichtwedstrijden. Ga dus snel naar de website van Gedichten.net en upload uw gedicht!

Dit bericht is geplaatst in Lezen en Boeken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.