Een eikenhouten tafel voor kerst

Ook zin om uw interieur om te gooien? En behoefte aan wat nieuwe details voor in uw huis? Wellicht is het een idee om dan nu écht  die eikenhouten tafel te kopen waar u misschien al wel jaren van droomt. U bent niet de enige die gek is op dit soort tafels en ze zijn de laatste jaren dan ook erg in populairiteit gegroeid, en daarom niet minder leuk. Toch orginieel zijn? Laat dan uw eikenhouten tafel persoonlijk voor u maken door een expert zoals All in one by Luc Peters.

Persoonlijk en op maat!

Ook als u graag een hele grote of juiste een kleine versie van de eikenhouten tafel wil dan is dit een gemakkelijke optie. Luc Peters maakt de tafels geheel op maat en ook uw houten tafel hoort daarbij. Samen met hem kunt u bekijken van welk materiaal u het liefst de tafel wilt hebben.Denk hierbij aan de structuur, de kleur en de dikte van het hout. Alles is mogelijk naar wens! En de tafel is eenvoudig schoon te houden en heeft verder weinig onderhoud nodig, ideaal dus als u vrienden of familieleden te eten heeft.

Meer weten over uw houten tafel?

Neem gewoon contact op en bespreek de mogelijkheden over uw eikenhouten tafel.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.