Een gezellig restaurant in Hengelo

Bent u op zoek naar een gezellig restaurantje in Hengelo? Wellicht wilt u een bijzondere verjaardag vieren, uw vader voor Vaderdag verrassen of gewoon het weekend feestelijk inluiden. Het maakt niet uit voor welke aangelegenheid u graag uit eten wilt, De Appel Hengelo is een laagdrempelig restaurant waar u de gezelligheid en sfeer vindt waar u naar op zoek was. Als u overdag gewoon werkt kunt u gelukkig ook ’s avonds heerlijk op het verwarmde terras zitten.

Kies voor vers en gezond

Let u tegenwoordig ook goed op uw eten? In veel producten zitten veel E nummers en toegevoegde smaak- en kleurstoffen. Als u niet op let krijgt u dit in restaurants ook gewoon voorgeschoteld. Bij De Appel in Hengelo hoeft u hier gelukkig niet bang voor te zijn. Zij bereiden namelijk alles dagvers. U zult zeker het verschil proeven tussen de overheerlijke verse gerechten van De Appel en een kant en klaar maaltijd.

Reserveer meteen een tafeltje

Wilt u ook graag uit eten bij De Appel in Hengelo? Maak dan een online reservering of neem telefonisch contact op met een van de medewerkers. Als u niet kunt wachten kunt u meteen een kijkje nemen op de menukaart op de website. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Eten Hengelo.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.