Een kiwi smoothie maakt u met behulp van de slowjuicer

Vandaag is de zomer officieel begonnen. Bent u al helemaal bikini proof? Als u over een paar weken op vakantie gaat heeft u nog even de tijd om de laatste pondjes eraf te werken. U kunt natuurlijk op een crashdieet overstappen, maar zodra u in het buitenland weer normaal gaat eten zal het er net zo hard weer bij aan komen. Een verstandiger idee is dan om de ongezonde snacks zoals chips, chocolade en koekjes te vervangen voor een gezondere keuze. Een goed voorbeeld hiervan is een fruitsmoothie. Als u deze in de winkel koopt weet u nog steeds niet wat er precies in zit en krijgt u waarschijnlijk alsnog veel suikers en kunstmatige kleur- en zoetstoffen binnen. Wilt u zelf een smoothie maken? Doe dit dan met een slowjuicer, zodat alle vitaminen en mineralen bewaard blijven.

Een heerlijke kiwi smoothie maken

Een voorbeeld van een lekkere smoothie is een kiwi smoothie. Hierbij neemt u een kiwi, wat yoghurt een paar blaadjes munt en eventueel wat gember of honing.

10 jaar garantie op de slowjuicers van Greenis Europe

Greenis Europe verkoopt kwalitatief goede slowjuicers en geven u daarnaast 10 jaar garantie op de motor! Ga snel naar de website en vind een dealer bij u in de buurt!

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.