Een rollenbaan is makkelijk te verstellen

Het makkelijkste is voor uw productiehal als de producten op een makkelijke manier opgeslagen kunnen worden. Worden ze verpakt of ook gefabriceerd? Deze producten moeten natuurlijk ooit de productiehal verlaten en daarom verplaatst worden. Dit is vaak handmatig niet te doen, maar daar zijn oplossingen voor. Indien u gebruik maakt van een rollenbaan die verstelbaar is. Dankzij dit handige transport middel in uw productie ruimte te plaatsen, kunt u op de meest effici├źnte manier artikelen verplaatsen binnen de ruimte. Het scheelt weer mankracht en gedoe als u producten vervoert met een rollenbaan. Meer informatie nodig? lees dan snel verder!

Rollenbaan verstellen

Een groot voordeel aan een rollenbaan is dat het verstelbaar is. Hierdoor zijn ze makkelijk aan te passen aan de producten die u verplaatst. Daarnaast zijn ze ook in verschillende materialen, zoals roestvrijstaal, aluminium of keramiek. Het hangt van de producten af die verplaatst worden welk materiaal het beste voor u is. De rollen waar de producten op worden gelegd zorgen ervoor dat de producten stabiel liggen en op de juiste manier worden verplaatst. De producten worden vervolgens automatisch verplaatst. Op dit moment zijn er diverse soorten rollenbanen die verstelbaar zijn verkrijgbaar. Zoals aangedreven rollen, niet aangedreven rollen of de conische rollen. Bedenk wel eerst welke rollenbaan het beste bij uw producten past, op deze manier benut u de productie optimaal.

Meer informatie nodig?

Een rollenbaan aanschaffen kan soms heel lastig zijn, daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen. Neem voor de zekerheid contact op met een specialist bij ACB Transportbanden. Zij beschikken dus over een ruim assortiment met hoogwaardige kwaliteit rollenbanen, dus kies de juiste uit voor uw producten. De specialisten kunnen u goed helpen, ze weten alles van rollenbanen en wat het beste bij uw bedrijf past. Meer weten? Kijk dan eens rond op de website.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.