Een tandriem op maat

Een tandriem, wat is dat precies? Waar wordt het voor gemaakt? In transportbanden worden tandriemen gebruikt, zodat zij vermogen kunnen overbrengen en kunnen functioneren als aandrijving. De tandriemen maken zeer tot weinig geluid en hebben weinig onderhoud nodig. Maar welke maat tandriem heeft u dan nodig? ABC transporten levert deze ABC transportbanden. U kunt natuurlijk ook bij de verschillende tandriem maten kijken welke u nodig heeft, want het is wel mogelijk dat deze zich er tussen bevindt. Zo niet, dan maken zij ze op maat, speciaal voor uw transportband.

Tandriemen voor uw transportband

Wat moeten precies de toepassingen zijn? Kijk bijvoorbeeld eens naar het vermogen, het toerental en de afstand tussen de riemschijven. Heeft u een voorkeur wat betreft het materiaal? U kunt kiezen uit tandriemen van rubber of bijvoorbeeld een ander kunststof. Vindt u het moeilijk om de juiste tandriem te kiezen, dan zijn er specialisten die u kunnen helpen. Bestel uiteindelijk deze tandriemen op maat, zodat u zeker weet dat het past.

Bestel gemakkelijk online

Wanneer u meer wilt weten over tandriemen, kunt u altijd even hulp vragen aan de specialisten vanACB transportbanden en onderdelen. Zij staan u graag te woord en kunnen u van alles vertellen over de verschillende tandriem maten.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.