Een zelfstandigen krediet aanvragen

Bent u een ondernemer en wilt u graag een zelfstandigen krediet aanvragen? De meeste banken stellen hoge eisen en wijzen u meteen de deur als u hier niet aan voldoet. Ook al bent u verzekerd van uw eigen kunnen, het is soms onmogelijk om een lening aan te vragen. Is dit dan een reden om uw droom te laten varen en weer in loondienst te gaan? Nee, u kunt namelijk ook ergens anders een zelfstandigen krediet aanvragen. Bijvoorbeeld bij Goedlenen.nl. Hier kunt u een lening afsluiten zonder onderpandverplichtingen. Wilt u meer weten over de leningen van Goedlenen.nl? Lees dan snel verder.

Verschillende kredietvormen binnen het zelfstandigen krediet

Als u nog niet eerder een persoonlijke lening heeft aangevraagd, dan weet u waarschijnlijk nog niet veel over de beschikbare leningen. Daarom zetten we de belangrijkste dingen voor u op een rijtje. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lening met een vaste looptijd en rente, of een doorlopend krediet met een variabele rente. Bij deze laatste vorm gaat u voor flexibiliteit omdat u boetevrij kunt aflossen en zelf de looptijd bepaalt.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat u als startende ondernemer kunt lenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de website van Goedlenen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.