Fiets laten repareren

Ben jij woonachtig in de omgeving van Haarlem, en ben jij op zoek naar een fietsenwinkel die jouw fiets volledig kan repareren? Dan zit je bij de Fietsenwinkel Haarlem, genaamd VVR Parts aan het juiste adres! Deze specialist is een betrouwbare partner wanneer het gaat om jouw fiets, of scooter. Zij kunnen deze volledig repareren, en zorgen dat jij weer op een veilig rijtuig de weg op kan gaan. Bovendien is het ook mogelijk om een nieuwe scooter of fiets bij deze fietsenwinkel aan te schaffen. Dit kun jij gemakkelijk en snel online doen, via de webshop van VVR Parts.

7 dagen per week

Anders als andere fietsenwinkels kun je bij VVR Parts 7 dagen per week terecht. De specialist is al om 08:00 uur geopend, en sluit pas zijn werktijden om 22:00 uur in de avond. Je kunt jouw fiets in de ochtend afleveren bij de specialist, en deze kun je vaak de volgende dag alweer volledig herstelt ophalen bij de specialist. Dit zorgt altijd voor een snelle service, waardoor je altijd snel geholpen kan worden, waardoor jij nooit lang jouw tweewieler hoeft te missen.

Wil jij meer informatie over VVR Parts, of heb jij een vraag aan de specialist? Surf dan naar de website van de specialist, en stel jouw vraag online!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.