Fietsen van kwaliteit

Ben je op zoek naar een fiets voor jezelf, je partner of een van je kinderen? Dan ben je in de webwinkel van De Fietshemel aan het juiste adres. Hier worden fietsen van het merk Avalon verkocht. Avalon is een merk dat bekend staat om haar stevigheid en kracht, een fiets dat dus jarenlang mee kan. Wanneer je bestelt via De Fietshemel dan ben je verzekerd van een aantal grote voordelen. Lees snel door om deze voordelen te weten te komen.

Bestellen bij De Fietshemel

Bij alle fietsen die je bestelt, is de laagste prijs gegarandeerd. Vindt jij jouw fiets ergens anders goedkoper? Laat het weten en je ontvangt deze voor dezelfde prijs. Je rekent veilig af via de website, want dit is mogelijk met Ideal. Alle fietsen en andere producten worden door heel Nederland gratis bezorgd. Daarnaast kun je vanaf het moment van bestellen je fiets volgen via de track & trace app van de bezorgdienst. Alle fietsen en andere producten worden veelal binnen twee werkdagen geleverd. Wanneer je voor 16:00 uur besteld wordt deze de volgende dag al geleverd.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Avalon fietsen wordt je doorverwezen naar de website van De Fietshemel.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.