Fraude op de werkvloer

Helaas is de wereld niet altijd eerlijk, en wordt er wel eens fraude gepleegd in jouw omgeving. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat één van jouw collega’s fraude pleegt op de werkvloer. Deze vorm van fraude wordt ook wel bedrijfsfraude genoemd. Voorbeelden van bedrijfsfraude kunnen zijn dat er grote verschillen in de kas zijn, omdat werknemers geld verduisteren in hun eigen portemonnee. Ook kan het zijn dat mensen producten van de onderneming meenemen, zoals bijvoorbeeld een mobiele telefoon die eigenlijk gewoon aan het magazijn toebehoord.

Wat te doen bij bedrijfsfraude?

Heb jij het gevoel dat er ook bedrijfsfraude bij jouw op de werkvloer plaatsvindt en weet jij niet wat jij hiertegen kan doen? Dan is het antwoord eigenlijk vrij simpel! Schakel zo spoedig mogelijk Rebuss in! Dit is een recherchebureau dat gespecialiseerd is in bedrijfsfraude en direct een onderzoek start naar de fraude bij jouw op de werkvloer. Zij zullen direct kunnen inzien of er een vorm van fraude bij jouw op de werkvloer afspeelt, en zullen op al jouw vragen een antwoord kunnen geven.

Wil jij meer weten over Rebuss? Surf dan snel naar de website, en vraag meer informatie aan over deze recherchebureau. Of vraag een gratis intake aan!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.