Geef je interieur een Franse touch

Zowel in de mode van kleding als in interieur zie je het gebruik van grafische prints, afbeeldingen en vrolijke teksten terug. Het van oorsprong Franse merk La cerise sur le gâteau pakt hierin extra uit. Dit is een merk wat diverse woonaccessoires verkoopt die je interieur een boost geven!  Het merk laat zich inspireren door de Franse vrouw. In de diverse artikelen zie je Parisienne terug. Op diverse tassen die het merk verkoop zie je de Franse vrouw gekleed volgens de laatste trends. Maar behalve in deze tassen is het ook terug te zien in de sfeer die het merk uitademt. Het zijn hippe artikelen, niet te schreeuweriger, maar stijlvol en kleurrijk. Een leuk cadeautje aan jezelf op  een regenachtige zondag.

Waar is het merk te koop?

Het merk is verkrijgbaar op diverse webwinkels, een hiervan is NR310. Een hippe webwinkel waar nog veel meer exclusieve merken worden verkocht. De webwinkel verkoopt merken die net even anders zijn maar wel binnen een klein budget passen.De webwinkel gaat voor een goede service en snelle levering, erg prettig om daar te bestellen. En leuk om een keer uitgebreid op rond te kijken, je kan er goed inspiratie opdoen voor je eigen interieur en lekker woonaccessoires shoppen! Benieuwd? Bezoek dan eens de webshop.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Mode en Kleding. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.