Geen bungalowpark in Limburg met zoveel activiteiten

Recreatiepark De Leistert is het beste bungalowpark van Limburg. Dat zeggen ze natuurlijk niet alleen zelf, ook de mensen die al eerder genoten van een heerlijke vakantie bij dit bungalowpark in Limburg. De Leistert heeft dan ook een opvallend hoge Zoover score, op basis van veel beoordelingen. Het is dan ook wel erg luxe vakantie vieren met grote en bijzonder luxe bungalows met heerlijke tuinen op ruim opgezette kavels. Er zijn diverse types bungalows te boeken. Bijvoorbeeld met twee, maar ook met negen slaapkamers in diverse prijsklassen. Een gelijkvloerse, kindvriendelijke of een bungalow met een eigen sauna. Het kan allemaal. Na een tijdje in uw eigen whirlpool heerlijk genieten op uw eigen overdekte terras? Het is allemaal mogelijk!

 

Volop faciliteiten op dit recreatiepark

De ruime en mooi uitgevoerde bungalows zijn niet het enige pluspunt op het recreatiepark. Er is namelijk ook een enorm aanbod aan faciliteiten. Ook wanneer het weer even tegenzit, kun je je er met het hele gezin prima vermaken. Weer een zorg minder dus! Een heuse bowlingbaan en midgetgolfbaan zijn gewoon op het park aanwezig, een grote buitenspeeltuin en indoor speelhal of natuurlijk het bekende subtropische zwembad met meerdere glijbanen. Eet een patatje bij de Smulhoek en Mr. Friet en dineer bij een van de restaurants op het recreatiepark. Zelf achter de potten en de pannen kan ook. Dan doe je je boodschappen bij de supermarkt op het park. Ook de was doe je bij de wasserette op het recreatiepark zelf. Ideaal!

Ga erop uit!

Heerlijk toch, die luxe bungalow. Vergeet er alleen niet op uit te gaan in de prachtige Limburgse omgeving van recreatiepark De Leistert. Het ligt tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Vlakbij de Maas. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Shop je helemaal gek bij Designer Outlet Roermond of op de Maasboulevard in Venlo. Of bezoek Thorn, het witte stadje. De geschiedenis van dit stadje gaat terug naar de 10e eeuw, in de straten van dit historische stadje liggen karakteristieke maaskeien.

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.