Glamping Brabant op prachtige locatie

Bent u op zoek naar een prachtige accommodatie, met alle luxe, inclusief sanitair en fijne bedden en toch het idee hebben dat u één bent met de natuur? Dan is glamping iets voor u. Hoe mooi is het als u uw tent uit stapt en over het water heen kijkt of tegen de bosrand aan zit? Dan ervaart u het kampeerleven nog meer.

Verschillende glamping accommodaties

Wilt u een glamping vakantie boeken, dan is TerSpegelt een prachtcamping voor u. U vindt er verschillende glamping accommodaties. Zoals een sportlodge, met sportattributen in en rondom de tent om fit te blijven gedurende de vakantie en als vermaak voor de kinderen. Ook is er een waterlodge, die bevindt zich op het water. Ziet u zichzelf al hangen in een hangnet boven water? En een Outbacklodge is glamping in Australische stijl en heeft twee verdiepingen.

Boek uw glamping vakantie in Brabant

Verlangt u al naar een gezellige, actieve, maar luxe vakantie? Boek uw glamping Brabant. TerSpegelt biedt verschillende lodges zoals bovengenoemd en daarnaast is het een geheel recreatiepark waar er genoeg vermaak is voor jong en oud, er zijn genoeg eet- en drinkfaciliteiten en op deze vijf sterren camping geniet u van de prachtige natuur: het water en de Kempense Bossen. De glamping is gevestigd in het Brabantse Eersel.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.