Glamping met een Villatent

Wil jij deze zomer ook lekker buiten zijn, maar gruwel je van het primitieve kamperen? Dan is Glamping misschien wel een mooie oplossing. Want dat primitieve kamperen is helemaal niet nodig voor een lekkere kampeervakantie, er zijn ook mooie tussenoplossingen. Villatent biedt verschillende oplossingen aan waaronder het huren van een fijne safaritent op de leukste campings van Europa.

Glamour kamperen in een mooie safaritent

De safaritenten van Villatent zijn van alle gemakken voorzien. Zo staat de tent volledig opgezet en ingericht voor u klaar en hoeft u zelf niets mee te nemen, behalve uw eigen spullen natuurlijk. Er is een lekker bed, een prettige keuken op sta-hoogte en de tent beschikt over kastjes zodat u netjes uw spullen kan inruimen. Natuurlijk staat de tent lekker in de buitenlucht op een fijne camping met zwembad en alles erop en eraan. Het is alleen een stuk gemakkelijker dan het gangbare kamperen!

Ook kamperen? Surf naar de website van Villatent

Op de website van Villatent kunt u alles lezen over deze vorm van kamperen. Ook staan er foto’s zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden van een Villatent. En wie weet huurt u deze zomer ook een fijne safaritent!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.