Goede youngtimer verzekering

Bent u op zoek naar een goede youngtimer verzekering voor uw youngtimer? Dan bent  u bij de specialist Elaska geheel aan het juiste adres. Zij helpen u van harte verder! Dit bedrijf heeft vrijwel alle speciale oldtimer en youngtimer verzekeringen voor u beschikbaar. Hier kunt u direct premies vergelijken en afsluiten. Ook wordt hier een eenvoudige overstap voor u geregeld. Is een auto tussen de 15 en 25 jaar oud? Dan kan dit in vele gevallen bestempeld worden als een youngtimer. Wanneer u auto ouder is dan 25 jaar dan is het een oldtimer. Een youngtimer is voornamelijk interessant wanneer het een lage kilometerstand heeft en in bovengemiddelde staat verkeert! 

Elaska is gespecialiseerd

Een youngtimer heeft een ander soort verzekering nodig dan een oldtimer. De premie voor een youngtimer valt namelijk vaak lager uit dan bij premies voor normale auto’s. In veel gevallen kan een verzekering voor een youngtimer speciaal voor u samengesteld worden. Een reguliere verzekeraar heeft vaak te weinig kennis in huis. Elaska is echter gespecialiseerd in oldtimers en youngtimers en kan u dus uitstekend verder helpen!

Lees meer

Voor meer informatie over de youngtimer regeling van Elaska kunt u terecht op de website. Heeft u vragen en / of opmerkingen schroom dan niet om contact op te nemen.

 

Dit bericht is geplaatst in Financien, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.