Ik vind natuursteen prachtig

Toen ik de tuin ging opknappen samen met mijn man konden we alles opnieuw uitzoeken. We konden kiezen voor alle planten die je kunt bedenken voor in een mooie tuin en ik wilde natuurlijk een klein stukje gazon voor de kinderen om op te spelen. Daarnaast vond ik het belangrijk dat wij een mooi terras hadden waar wij zomers heerlijk op konden zitten en waar wij gezellig buiten kunnen eten. 

Mooie sfeervolle terrastegels

Toen wij naar een tuincentrum gingen om wat leuke planten aan te schaffen bedacht ik me wat ik wilde voor terrastegels, ik wilde niet de standaard tegels die je kunt vinden in de winkels, ik wilde iets mooiers, iets bijzonders. Ik wilde graag natuurstenen terrastegels. Toen ik het aan mijn man voorlegde ging hij er direct mee akkoord en hij leek het wel nog mooier te vinden dan dat ik het vond.

Samen zochten we op het internet naar wat mooie stenen voor het terras en we kwamen terecht bij natuursteen Meterik. Zij verkochten de stenen die wij graag wilden en waren direct verrast door de geweldige service van het bedrijf. De stenen waren volledig naar wens en al vrij snel bij ons geleverd. 

Ook zag ik op de website prachtig natuursteen sanitair, maar dat zal ik onthouden voor mijn volgende project, namelijk de badkamer. 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.