Info over grondexploitatie

Bent u op zoek naar advies die u kunt gebruiken bij grondzaken? Dan zit u bij de specialist genaamd De Brug Taxaties aan het juiste adres. De Brug Taxaties kan u namelijk verder helpen bij alles omtrent grondzaken. Grond is groot en waardevol en dat weet de specialist maar al te goed. De Brug Taxaties is enorm ervaren en is daarnaast een gecertificeerde taxateur en adviseur voor grondzaken. Deze specialist kan er persoonlijk voor zorgen dat onderzoeken of de gebiedsontwikkeling die u voor ogen heeft beheersbaar is, haalbaar is of dat deze verantwoord is.

Wetten

In de grondexploitatiewet krijgen alle gemeenten een mogelijkheid om de kosten van de plantontwikkeling te verhalen op de grondeigenaren. In de grondexploitatiewet zijn zaken zoals de planschade opgenomen. Het is dus belangrijk dat u deze wet kent en dat u weet hoe u met deze wet moet omgaan, omdat het belangrijk is dat u weet wanneer welke soorten kosten in aanmerking komen om te worden verhaald en wanneer dit is geoorloofd.

Voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de specialist De Brug Taxaties of bent u gewoonweg op zoek naar meer informatie omtrent het onderwerp grondexploitatie? Surf dan direct naar de website en lees alles over het onderwerp!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Maatschappij. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.