Inzicht in de reistijden en afstanden

Met gemak de ritregistratie bijhouden? Neem dan is een kijkje op de website van TraQz. Met behulp van TraQz zult u inzicht hebben in de reistijden en afstanden, ook kunt u uw voertuigen volgen met een track & trace systeem. U profiteert van veel voordelen wanneer u gebruik maakt van het kilometer registratie systeem van TraQz. Zo hebben uw werknemers minder administratie bij te houden. Uw werknemers kunnen dus efficiënter worden ingezet waardoor zij een betere service voor uw klanten kunnen zijn. Ook heeft u geen last meer van discussies over de gefactureerde uren.

Op de hoogte van al uw voertuigen

Over het algemeen hebben uw werknemers meestal weinig tijd om de ritregistratie bij te houden, daarnaast schiet het er vaak bij in maar ook word er simpelweg veel gefraudeerd wanneer je spreekt over de ritregistratie. Hierbij heeft u als onderneming meestal geen inzicht in de reistijden, de kilometer registratie en de werktijden wanneer uw werknemer bij een van uw klanten op locatie zit. Met behulp van TraQz kunt u dit allemaal verduidelijken door de systemen die TraQz bied. De administratie word overzichtelijker waarbij u en uw werknemers tijd en geld besparen.

Contact met TraQz

Alle informatie over de kilometer registratie kunt u vinden op de website. Hier kunt u ook een gratis demo en/of een offerte aanvragen. Voor vragen kunt u terecht via de mail en via de telefoon.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.