Kamperen in Limburg? Ga dan naar deze camping

Wilt u graag ertussenuit in eigen land? En lijkt het u leuk om te kamperen in Limburg? Dan hebben wij een tip voor u. U kunt terecht bij camping de Leistert. Het park bevindt zich in het midden van Limburg en het ligt gelegen nabij Venlo, Roermond en Weert. Tevens ligt het nabij diverse natuurparken. Maar ook op het park zelf valt er genoeg te beleven. Bent u benieuwd wat precies? Lees dan gauw verder.

Faciliteiten
Bij camping de Leistert kunt u verschillende dingen beleven en doen. Neem in duik in het subtropische zwembad, sla een balletje op de golfbaan, gooi kegels om op de bowlingbaan of sla je hengel uit in de visvijver: het kan hier allemaal. Heeft u kinderen? Dan vermaken zij zich hier ook prima. Er is namelijk een groot indoor speeltoestel en regelmatig worden er activiteiten georganiseerd. Kortom: er valt hier genoeg te beleven. Neem eens een kijkje op de website en zie zelf wat je allemaal kunt doen op deze camping.

Meer weten?
Meer weten over kamperen in Limburg bij camping de Leistert? Neem dan eens een kijkje op de website en krijg een impressie van de camping. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op en u wordt verder geholpen zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.