Kom samen tot een convenant met mediation

Verwikkeld zijn in een arbeidsconflict, burenruzie, scheiding zijn energievretend en vermoeiend. Als je er zelf niet met de andere partij uitkomt dan moet je soms een streep trekken: het is dan genoeg. Kies voor een oplossing die werkt en zorg dat vastzittende onderhandelingen weer worden los gebroken. Dat lukt niet altijd zelf, dan is het handig om een onafhankelijke externe partij erbij te betrekken. Gooi Mediatiors schiet je graag te hulp

Wat is een mediator?

Een mediator is een professional in het oplossen van conflicten. Er wordt bekeken wat de belangen zijn van elke partij. Bijvoorbeeld bij een een scheiding wordt het financiele plaatje helder gemaakt zodat beide partijen een inzicht krijgen. Door deze belangen naast elkaar te leggen wordt er tijdens een gesprek een convenant opgesteld waarmee beide partijen het eens zijn. Want eerlijkheid en gelijkheid kan soms heel voor de hand liggend zijn. Een mediator helpt je op weg hiernaar toe.

Ga eerst voor een oriënterend gesprek  en dan bekijken we de mogelijkheden en naar aanleiding hiervan wordt een mediationgesprek aangevraagd.

Maak een einde aan het energievretende conflict en roep de hulp in van een derde partij. Gooi Mediation is actief in diverse plaatsen door heel Nederland. Opzoek naar een mediator Utrecht? Bezoek dan de website!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.