Kraamcadeau’s, boeketten en meer

Is er binnenkort iemand jarig? Of is er net iemand overleden? Of ken jij iemand die momenteel ziek is? Dan is het in alle drie van deze gevallen een goed idee om een bos bloemen en/of cadeau te laten bezorgen bij deze persoon of natuurlijk de nabestaanden van deze persoon. Dit om te laten weten dat je aan hun denkt en dat je hun steunt en feliciteert. Je kunt bijvoorbeeld een fruitmand laten bezorgen.

Fruitmand laten bezorgen?

Een fruitmand laten bezorgen kan via de webwinkel Boeketcadeau. Deze webshop heeft een breed assortiment van boeketten, bloemen, knuffels, ballonnen, chocolade, champagne, fruitmanden en nog veel meer cadeau’s. Voor elke gebeurtenis is er wel iets te vinden wat hier goed bij past. Je kunt makkelijk en snel bestellen via de website. Op de hoofdpagina kun je zien wanneer de eerstvolgende bezorg mogelijkheid is. Voor 12:00 is dezelfde dag door een andere bloemist en voor 17:00 betekent de volgende dag bezorgd door Boeketcadeau. Verzendkosten zijn altijd 7,95 binnen Nederland en BelgiĆ«.

Nu bestellen

Wilt u nu bestellen? Bijvoorbeeld een fruitmand, bos rozen of een kraamcadeau? Klik dan hier om te bestellen. Op deze website vind je ook de contactgegevens als je vragen en/of opmerkingen hebt over producten of het plaatsen van de bestelling.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.