Kraamcadeaus laten bezorgen door Boeketcadeau

Gaat een van uw beste vriendinnen binnenkort bevallen van een zoon, maar zit u voor uw werk in het buitenland? Gelukkig kunt u bij Boeketcadeau een kraamcadeau voor een jongen uitzoeken en laten bezorgen. Hierdoor weet uw vriendin dat u aan haar denkt, ook al kunt u er niet bij zijn.

Wat voor soort kraampakketten biedt Boeketcadeau aan?

Veel mensen vinden het lastig om een kraamcadeau voor een jongen uit te zoeken. Gelukkig heeft Boeketcadeau al verschillende mooie cadeaus en/of pakketten voor u samengesteld. Wilt u bijvoorbeeld een leuk pakket met een bloemetje, knuffeltje en een ballon met geboortetekst? Deze kunt u voor slechts €29,95 bestellen op de website! U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen een ballon of knuffel te laten verzenden of om het juist iets luxer te maken, met een echt “DeLuxe” pakket. Met dit DeLuxe pakket kunt u de kersverse ouders ook verwennen met een bloemetje en een paar lekkere bonbons!

Bekijk de mogelijkheden op de website van Boeketcadeau

Wilt u graag bloemen bezorgen, of een heel kraampakket laten bezorgen? Ga dan naar de website van Boeketcadeau en kies een mooi pakket uit. Bestelt u een pakket met een cadeau erin? Dan kunt u hem de volgende dag al ontvangen (mits u hem vóór 17.00 heeft besteld).

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.