La Perle d’Anrosey om even helemaal weg te zijn!

Spullen ingeladen, caravan volbepakt, geslapen, geplast en klaar om richting Frankrijk te vertrekken? Vergeet een van de belangrijkste zaken niet, want onderweg mag je ook alvast genieten. Een fijne overnachtingsplek doet wonderen voor je vakantie. En al ben je op doorreis, de vakantie is in principe begonnen als je je straat uit rijdt. Ga dus lekker genieten, en overnacht op echt bijzondere plekjes. Kies bijvoorbeeld voor een overnachting bij La Perle d’Anrosey!

Leven als een God in Frankrijk

Na een lange dag in de auto zitten is het voor iedereen goed om de benen te strekken. En het liefst doe je dat in een mooie omgeving. La Perle ligt op 20 minuten rijden van de snelweg, Route de Soleil. Het is dan ook de ideale uitvalsbasis om onderweg te overnachten. Dit doe je dan in een mooie landhuis, waar ruimte is voor je hele gezin. Overdag kan je genieten van de mooie natuur en rijke omgeving. En ’s avonds wordt er gekookt van verse streekproducten, dat wordt uitgebreid tafelen dus! En de volgende dag kan je weer opgeladen de weg op. Dát is pas vakantie!

Meer weten over deze overnachting?

Surf naar de website van dit Bed and Breakfast, en wie weet kies jij ook voor deze overnachting in Frankrijk.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.