Leer omgaan met stress

Tegenwoordig lijkt het wel alsof iedereen iets van je verwacht. Op het werk is het gebruikelijk om ‘even’ over te werken omdat de rest van je collega’s dat ook doet. En in het weekend even inloggen op je werk account is ook geen uitzondering meer. Voor veel mensen zorgen de extra werkzaamheden op het werk, maar ook in hun privé leven voor extra stress. Wilt u ook leren omgaan met stress? Volg dan een weerbaarheidstraining bij de Weerbaarheidsacademie.  

Wat is het doel van de Weerbaarheidsacademie?

Het doel van de Weerbaarheidsacademie is dat iedereen zich veilig en vrij moet kunnen voelen.  Tijdens de trainingen leert u op een praktijkgerichte manier om met stressvolle situaties om te gaan. Verder kunt u een persoonlijke begeleiding verwachten en wordt u naast het mentale aspect, ook fysiek getraind. Op deze manier kunt u zich weer veilig en vrij voelen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van de medewerkers

Wilt u meer weten over de trainingen van de Weerbaarheidsacademie? Neem dan een kijkje op de website. Als u nog vragen hebt, kunt u gerust contact opnemen met een van de medewerkers. Zij kunnen u meer vertellen over de weerbaarheidstraining en kunnen u daarnaast persoonlijk advies geven over de mogelijkheden.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.