Liedjes begrijpen

Songteksten zijn teksten die verwerkt zijn in een nummer met begeleidende muziek. De teksten hoeven niet altijd geschreven te zijn door de zanger, maar zijn vaak wel geschreven vanuit een bepaald gevoel. Deze gevoelens zijn verwerkt in woorden die soms een lastige betekenis hebben. Deze songteksten zijn bedoeld voor een specifiek of groot publiek en hebben vaak de bedoeling om een bepaald gevoel op te wekken. Klik hier om naar de website van songteksten.nl te gaan voor meer informatie.

Liedjes vertalen

Op de website van songteksten.nl is het mogelijk om liedjes te vertalen. Waarom songteksten worden vertaald? Veel songteksten zijn in het Engels geschreven waardoor het voor sommige mensen lastig is deze te begrijpen. Mocht je dus interesse hebben en het leuk vinden om teksten te  vertalen? Meld je dan aan via de website, want songteksten.nl kan altijd vrijwilligers gebruiken.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vertalingen of zelf songteksten vertalen? Houd dan de website in de gaten of ga zelf aan de slag.

 

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.