Lockerkasten voor uw school aanschaffen

Heeft u het aantal scholieren voor aankomend schooljaar enorm zien toenemen? Uw school moet hier natuurlijk rekening mee houden als het aankomt op klassenindelingen en toegewezen docenten, maar er zijn ook facilitaire dingen die geregeld moeten worden voor de nieuwe scholieren! Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan voldoende fietsenstallingen, het aantal plaatsen in de kantine en het aantal kluisjes. Wilt u nieuwe lockerkasten bijkopen? Dan bent u bij Lockers and more aan het juiste adres. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in kwalitatief goede lockerkasten en hebben veel ervaring met het leveren aan scholen, festivals etcetera.

Meer dan alleen Lockerkasten

Bent u van plan om een hele vleugel aan het gebouw bij te bouwen? Dan kunt u nog meer dingen inkopen bij Lockers and more. Zo hebben ze bijvoorbeeld scheidingswanden voor het toilet. Door de scheidingswanden zullen de verbouwkosten lager zijn dan wanneer u stenen muren tussen de toiletten zou laten plaatsen en laten betegelen. Daarnaast zijn de toiletten gemakkelijker schoon te maken als u scheidingswanden hebt.

Bekijk de mogelijkheden online

Wilt u graag meer weten over de scheidingswanden of lockerkasten? Bekijk de mogelijkheden dan op de website van Lockers and more. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Sport en Spel. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.