Met Pasen een weekendje weg op een camping bij de Veluwe

Wilt u even ontkomen aan alle drukte met Pasen? Er worden veel markten of feesten georganiseerd, wat zorgt voor een hoop drukte in uw dorp of stad. Als u hier geen zin in hebt, kan het leuk zijn om even met uw partner en/ of kinderen naar de camping te gaan. Camping de Vlinderhoeve is een camping bij de Veluwe, waardoor u op ieder gewenst moment even de rust en mooie natuur kunt opzoeken.

Het Paasarrangement

Camping de Vlinderhoeve heeft uiteraard aan u gedacht en biedt een speciaal Paasarrangement. Dit arrangement is gebaseerd op 2 personen, maar kan altijd uitgebreid worden als u dit graag wilt. En het hoeft echt niet veel te kosten. U kunt dit lange weekend (Van vrijdag 3 april tot en met maandagavond 6 april) overnachten voor maar €50,-. Als u wilt bijboeken voor een extra persoon betaalt u slechts €10,-.

Boek vandaag nog

Als u verzekerd wilt zijn van een mooi plekje op camping de Vlinderhoeve is het verstandig om een reservering te maken. Op de website kunt u gemakkelijk een keuze maken voor de gewenste data, waarna u de boeking eenvoudig kunt afronden. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Camping Deventer.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.