Online een houten wijnrek bestellen

Heeft u altijd al de wens gehad om een aantal prachtige wijnrekken in de huiskamer te hebben? Behalve dat ze handig zijn voor het opbergen van uw wijnen, kan het ook nog eens bijdragen aan een gezellige sfeer in uw woonkamer. Bij Domus Naturalis heeft u de keuze uit verschillende soorten wijnrekken. Of u nou op zoek bent naar een onbehandeld rek, een gebeitst of gelakt rek of een wit wijnrek, op deze website vindt u het allemaal!

Voor particulier en zakelijk gebruik

Ook als u een ondernemer met een eigen horeca zaak bent, zijn de wijnrekken van Domus Naturalis zeer geschikt. De grenen en eiken wijnrekken zijn erg stevig en stabiel en zijn daardoor geschikt voor veelvuldig gebruik. Als u kiest voor Kabinett wijnrekken kunt u deze zelfs met elkaar combineren. Deze wijnrekken zijn namelijk stapelbaar, waardoor u een hele wand kunt kunt inrichten met uw wijnvoorraad.

Een snelle levertijd

Als u een bestelling doet bij Domus Naturalis, kunt u hem binnen 1 tot 9 dagen al in huis verwachten. Mocht u de rekken sneller nodig hebben, neem dan even contact op met een van de medewerkers. Wilt u direct naar een overzicht van de houten wijnrekken? Klik dan op de volgende link: Houten wijnrek.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.