Ontdek dit bungalowpark in Limburg

Op zoek naar een bungalowpark van Limburg? Wij kunnen recreatiepark De Leistert aanraden. Dit verklaart direct waarom De Leistert zo hoog scoort op Zoover. Veel vakantiegangers zijn namelijk erg tevreden over hun verblijf op dit bungalowpark in Limburg en wilden dit graag laten weten door middel van een goed cijfer. Dat begrijpen wij wel. Waarom? Dat vertellen we graag.

 

Luxe en kindvriendelijk

Het is dan ook wel erg luxe vakantie vieren met grote en bijzonder luxe bungalows met heerlijke tuinen op ruim opgezette kavels. Er zijn diverse types bungalows te boeken. Bijvoorbeeld met twee, maar ook met negen slaapkamers in diverse prijsklassen. Een gelijkvloerse, kindvriendelijke of een bungalow met een eigen sauna. Of genieten in je eigen whirlpool op het eigen overdekte terras.

 

Zet geen stap te veel in je vakantie

Je gaat natuurlijk niet op vakantie om hetzelfde leventje te leiden als dat je thuis doet. De was gaat dus keurig naar de wasserette, je laat de pannen in de kast staan en je gaat al helemaal geen boodschappen doen. Gelukkig zijn in de luxe accommodaties alle voorzieningen aanwezig om niets te hoeven doen. Ook op het recreatiepark zelf zijn er bijvoorbeeld genoeg horecagelegenheden om iedere dag iets anders te eten zonder zelf te hoeven koken. Eet een patatje bij de Smulhoek en Mr. Friet en dineer bij een van de restaurants op het recreatiepark.

Uitstapje maken?

Hoewel die bungalow erg verleidelijk is, is het ook zeker aan te raden om het recreatiepark eens te verlaten voor een uitstapje in de omgeving. Recreatiepark De Leistert ligt namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert.  Een geweldige omgeving! Vlakbij de Maas. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Shop je helemaal gek bij Designer Outlet Roermond of op de Maasboulevard in Venlo. Of bezoek Thorn, het witte stadje. De geschiedenis van dit stadje gaat terug naar de 10e eeuw, in de straten van dit historische stadje liggen karakteristieke maaskeien.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.