Op zoek naar eliquid?

Eliquid is vloeistof voor de e-sigaret. De vloeistoffen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Deze hebben allemaal verschillende smaken, kracht en kwaliteit. Eliquids zijn vaak verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Daarbij heb je vaak de keuze uit 0, 6, 12 of 18 mg nicotine per ml e-liquid.

PG en VG

Als je een eliquid wilt kopen dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Eén belangrijk element is de verhouding PG en VG. Dit zijn bestanddelen van de e-liquids. De verhoudingen tussen PG en VG kunnen per e-liquid verschillend zijn. Het PG-gehalte staat voor de zogeheten throat hit, oftewel het keelgevoel. Het VG-gehalte staat voor de hoeveelheid damp die uit de e-sigaret komt.

Bestellen

Ben je ook op zoek naar een eliquid? Via de website Eliquidmania kun je diverse e-liquids en aanverwante artikelen bestellen. Plaats je voor 17:00 uur een bestelling? Dan wordt jouw aankoop dezelfde dag nog verzonden. Heb je jouw winkelmandje gevuld met alle benodigdheden? Dan is het tijd om af te rekenen. Het plaatsen van een bestelling is heel eenvoudig. Betalen gebeurt daarbij altijd veilig. Maak een keuze uit PayPal, iDeal of betaal gemakkelijk achteraf.

Meer weten over eliquids bestellen?

Heb je nog vragen over eliquids bestellen? Of wil je meer weten over het bestellen bij Eliquidmania? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je graag verder en geven je waar nodig advies op maat.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.