Overnachten op Terschelling

Bent u op zoek naar een overnachting op het mooie Waddeneiland Terschelling? Kom dan overnachten bij Goudberg Appartementen. De Goudberg Appartementen bevinden zich in het dorpje Baaiduinen, centraal op het eiland. U kunt hier genieten van de prachtige omgeving en de vele faciliteiten.

De faciliteiten

Terschelling heeft een geweldige natuur en prachtige duinlandschappen, maar ook bossen, wad en polder. U kunt wandelen door de bossen of unieke routes fietsen. Terschelling heeft een uitgestrekt strand, waar u altijd van de rust kunt genieten. Bij Goudberg Appartementen kunt u gebruik maken van veel faciliteiten die zij u bieden. Zo maakt u gebruik van gratis bagagevervoer van en naar de boot en kunnen er fietsen bij de boot geleverd en gehaald worden. Bij de appartementen zijn ruime parkeergelegenheden en een overdekte fietsenstalling. Ook is er een gratis wasserette aanwezig en kunt u gebruik maken van de gratis WiFi. Goudberg Appartementen is geschikt voor jong en oud. Er is een grote tuin aanwezig met speelmogelijkheden voor de kinderen.

Reserveren

Wilt u een huisje op Terschelling huren? Op de site van Goudberg Appartementen kunt u direct reserveren. Ze verhuren 2-4-5 en 7 persoonappartementen. In de appartementen van Goudberg zult u zich zeker thuis voelen. Voor meer informatie gaat u naar de site.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.