Pijnlijke hielen kunt u verhelpen met therapiesokken

Een pijnlijke hiel kan voor veel ongemakken zorgen. Zo wordt het sporten ineens een stuk onaangenamer als u continu bezig bent met de pijn in uw hiel. Maar ook de dagelijkse bezigheden, zoals schoonmaken of werken, kunnen opeens een stuk moeizamer gaan als u last heeft van uw hielspoor. Dit wordt ook wel “fasciitis plantaris” genoemd en is een uitsteeksel van het bot aan uw hielbeen. Dit kan ervoor zorgen dat u een irriterend en soms zelfs pijnlijk gevoel ervaart. Helaas is er tot op vandaag de dag nog geen duidelijke oorzaak van een hielspoor. Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat u er niets aan kunt doen. Tegenwoordig zijn er meerdere mogelijkheden waardoor de pijn kan afnemen.

De mogelijkheden

Als u last hebt van uw hielspoor zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt uiteraard naar een dure specialist gaan om uw hielspoor te verhelpen, maar u kunt ook therapiesokken aanschaffen. Dit zijn sokken met één of meerdere zones, waar een speciale visco-elastische laag in is geweven. Deze lagen zijn behandeld met minerale olie, waardoor de druk- en schuifkrachten op de huid afnemen.

Lees de voordelen online

Het belangrijkste voordeel van de therapiesokken is uiteraard dat de pijn in uw hielspoor afneemt. Wilt u meer weten over de bijkomende voordelen van therapiesokken? Ga dan naar de website van therapiesokken.nl.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.