Slow juicer van Greenis: leuk en gezond eten

Iedereen weet dat gezond eten belangrijk is.  Toch kiezen mensen er vaak voor om ‘makkelijk’ te eten, wat vaak resulteert in ongezond eten. Gezond eten hoeft echter helemaal niet moeilijk te zijn. Het kan zelfs heel leuk zijn. Daarnaast is je lichaam je zeer dankbaar als je gezond eet. U kunt leuk en gezond eten door zelfs sappen en smoothies te maken met een slow juicer van Greenis Europe. U kunt zelf kiezen wat u lekker vindt en u weet precies welke ingrediënten erin zit. Alleen maar voordelen dus.

Een slowjuicer

Een slowjuicer is niet zoals elke fruitpers, de fruitpers die iedereen kent. Een fruitpers heeft hetzelfde idee, maar hier gaan veel gezonde voedingsstoffen bij verloren. Dit in tegenstelling tot de slowjuicer. De slowjuicer pers en zeeft de groenten en fruit heel langzaam en zonder het te verhitten. Op deze manier zal er tot wel 6 keer zoveel meer voedingsstoffen in het sap of de smoothie zitten ten opzichte van een reguliere fruitpers. Andere voordelen zijn dat het een prachtig modern design heeft, het pulp automatisch van het sap wordt gescheiden en dat het apparaat geen geluid maakt.

Meer weten?

Alle informatie die je nodig hebt staat op de website. Daarnaast kun je de slowjuicer direct via de website bestellen en online betalen. Bestel je op een werkdag voor 16:00 dan betaal je geen verzendkosten en heb je de slowjuicer de volgende dag al in huis.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.