Snel factureren met mobiele werkbonnen

U heeft zich altijd al afgevraagd of factureren niet sneller kon. Ook de rapportages en analyses kosten nu nog veel tijd en u denk dat dit vandaag de dag toch echt sneller moet kunnen. Dat klopt, met behulp van mobiele werkbonnen kunt u al deze zaken snel verwerken. Aangezien uw kwaliteit het leiden van uw organisatie is, vragen we u niet om dit zelf te doen. LAMA Consultancy is een gespecialiseerd bedrijf die dit gewoon voor u kan regelen.

Van welke systemen kan LAMA Consultancy mij voorzien?

LAMA Consultancy heeft drie systemen voor u beschikbaar die elk zijn eigen voordelen heeft. Allereerst is er de “Movilizer” die u eenmalig aan kunt maken. De tweede optie is : “Odyssee Mobile” die zowel een back- als front office systeem aanbiedt. Als laatste is er de “FlexInspect” waarbij uw medewerkers met een handheld kunnen werken. Hierdoor zijn ze op locatie efficiënt aan het werk en wordt het meteen in het algemene systeem verwerkt.

Heeft u vragen over een van de systemen?

Bent u na het lezen over deze systemen enthousiast geworden? Als u vragen hebt over de systemen of meer wilt weten over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder en geven u advies over de beste opties voor uw organisatie. Klik hier en ga direct naar de website van LAMA Consultancy.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Computers en Internet. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.