Supplementen voor paarden

In het jaar 1984 werd de firma Colombo opgericht  door Mario Blom. Hij ontwikkelde verzorgingsmiddelen voor vissen en duiven. Met zijn bedrijf verwerf hij internationale aandacht. Ook werd Mario Blom bekend op TV door zijn chirurgische ingrepen bij vissen. In 2001 heeft hij het bedrijf Colombo verkocht. Enige jaren later vroegen oude vrienden uit de duiven- en paardenwereld hem weer om raad en het bloed kruipt waar het niet gaan kan, vanuit de luwte van het laboratorium ProQure is hij weer nieuwe producten voor onder andere paarden gaan ontwikkelen. Bij ProQure Pharma kunt u terecht voor voeding en supplementen voor paarden.

De supplementen

Bij ProQure kunt u verschillende supplementen krijgen voor paarden. Zo heeft u VitaQure, dit bestaat uit Aminozuren,Vitaminen , Sporenelementen en Mineralen. VitaQure kan bogen op een jarenlange staat van dienst als ijzersterk voederadditief voor Paarden. Ook heeft u GlycoQur, dit bestaat uit glucosamine en chondroïtine, zonder onnodige toevoegingen, maar gecombineerd met VitaQure en extra vitamine C. Simpel maar doeltreffend bij veel bewegingsstoornissen. Het bouwt kraakbeen en collageen op voor soepele gewrichten, pezen en banden. Nog een voorbeeld is ImmoQure.

Informatie

Voor meer informatie over supplements for horses kunt u naar de site gaan. Hier vindt u ook de contactgegevens indien u vragen heeft over de voeding of de supplementen. Bij ProQure helpen ze u graag verder.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.