Telemarketing als antwoord op uw vraag naar B2B lead

Wilt u graag meer lead creëren van andere bedrijven? Overweeg dan om een telemarketingbedrijf hiervoor in te schakelen, uw antwoord op de vraag naar effectieve lead generatie. Convins is een telemarketingbedrijf wat zich richt op B2B. En ook voor u staan ze klaar! Benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen? Lees dan vooral verder!

Telemarketing voor een effectief resultaat

Het voordeel van Convins is dat de werken volgens het ‘no cure, no pay’ principe. Dat betekent dat u pas voor de diensten hoef te betalen zodra er een afspraak in de agenda is ingepland. Ook werken ze niet met een soort gespreksschema. Het gesprek wordt individueel met degene gevoerd met wie wordt gesproken. Dat betekent dat de gebelde persoon geen standaard praatje te horen krijgt, maar echt in gesprek kan.

Meer weten over de mogelijkheden van Convins?

Op de website vind je meer informatie over de manier van werken van Convins. Ook vind je hier een overzicht van de verschillende diensten die ze voor je kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het opvolgen van mailings, het doen van enquetes maar ook het maken van afspraken. Benieuwd wat de kosten zijn? Vraag een offerte aan  voor lead generation b2b via de website van Convins

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.