Vakantie in een luxe villa

Wilt u verzekerd zijn van mooi weer deze zomer en wilt u een vakantie om niet snel te vergeten? Wat dacht u van verblijven in een mooi en luxe vakantiehuis op Curaçao? Bij Sea Holiday Villas bent u aan het juiste adres. Sea Holiday Villas biedt u een schitterende villa on Curaçao. Ook hebben ze villa’s te huur in Spanje en Nederland.

De villa en de mogelijkheden

Sea Holiday Villas biedt u een mooie en luxueuze villa in Boca Gentil Curacao. U verblijft aan de Caribische Zee en u heeft alles wat u wenst. Het huis biedt u uitzicht over zee en vanaf het terras en zwembad kunt u de dolfijnen zien zwemmen. U verblijft in Villa Las Ollas en is voorzien van alle gemakken. Zo zijn er 4 slaapkamer, 3 badkamers, een woonkamer en een complete keuken. U kunt gebruik maken van de internet verbinding en van een Playstation 3. In de keuken vindt u onder andere een magnetron, oven, vaatwasser en Nespresso apparaat. Buiten bij het terras staan tuinmeubelen en u kunt gebruik maken van de barbecue.

Villa Las Ollas boeken

Bent u geïnteresseerd in Villa Las Ollas en wilt u meer informatie? Ga naar de site en bekijk de villa. Ook kunt u hier direct de andere villa’s van Sea Holiday Villas bekijken. Wilt u de villa direct boeken? Dat kan via de site of u neemt contact op.

 

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.