Vakantie op kindercamping in Limburg

Voor een heel erg leuke kindercamping in Limburg kunt u natuurlijk naar Recreatiepark de Leistert. Recreatiepark de Leistert is een park waar u diverse opties heeft voor verblijfsmogelijkheden. U kunt hier bijvoorbeeld heerlijk gaan kamperen op diverse manieren. Zoals kamperen met privé sanitair of kamperen met uw eigen kampeermiddelen. U kunt u er ook voor kiezen om te overnachten in een luxe bungalow, deze hebben altijd fraai aangelegde tuinen. Voor de kinderen zijn er diverse leuke speeltuinen waar ze heerlijk kunnen spelen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Ook beschikt dit park over een recreatieteam die de kinderen optimaal kunnen vermaken! Wat een leuke tijd zullen uw kinderen hier hebben! Maar ook als ouders zijnde verveelt u zich hier geen moment. Er is namelijk genoeg leuks te doen en te beleven. 

Wat is er te doen?

Bent u benieuwd naar wat de omgeving van dit park allemaal te bieden heeft? We vertellen het u graag. U kunt bijvoorbeeld lekker gaan wandelen en / of fietsen in maar liefst drie nationale natuurparken die de omgeving rijk is. Ook kunt u naar een museum, naar GaiaZoo of naar Toverland!

Reserveer een plek

Om een plek te bemachtigen op dit park kunt u een reservering maken op de website van  Recreatiepark de Leistert.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.